Vacature huurbegeleider sociaal verhuurkantoor

Wij zoeken een huurbegeleider voor het sociaal verhuurkantoor in onze regio.

Wat doet het sociaal verhuurkantoor?

Het sociaal verhuurkantoor SVK ISOM vzw huurt betaalbare en goede woningen op de private huurmarkt om deze sociaal door te verhuren aan kandidaten op haar wachtlijst. Momenteel huren en verhuren wij 200 woningen in Herentals, Kasterlee, Lille, Olen, Herenthout en Vorselaar. SVK ISOM werkt nauw samen met de OCMW's van deze gemeentes, vandaar Olen mee deze selectieprocedure organiseert.

Wat is de taak van een huurbegeleider?

De huurbegeleider levert een essentiële bijdrage tot de optimale realisatie van de basisopdrachten van het SVK: huurbegeleiding en woningbeheer. De huurbegeleider zorgt voor de begeleiding in alle facetten van het huren van de SVK-huurders met als doel hem/haar weerbaarder te maken en bewust te maken van zijn/haar rechten en plichten. In de probleemoplossende aanpak zijn huisbezoeken essentieel.

De huurbegeleider is ook het aanspreekpunt voor de huurders om technische problemen te melden. De huurbegeleider bewaakt mee de woningkwaliteit door regelmatige huisbezoeken af te leggen en de huurder te wijzen op zijn onderhoudsverplichting én door de gebouwenverantwoordelijke op de hoogte te brengen van klusjes en meer complexe technische problemen.

De huurbegeleider neemt actief deel aan alle vormen van overleg en vorming die er binnen het team zijn.

Interesse? Solliciteer snel.

Gepubliceerd op maandag 10 jan 2022 om 13:54