Vaccinatie in Bobbejaanland

Het tijdelijk vaccinatiecentrum in Bobbejaanland is ingericht in Kinderland: draai via de Olensteenweg de Eerselingenstraat in. Parking D bevindt zich aan de rechterkant aan het einde van de houten schutting. Kinderland ligt naast de parking en is vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Ouders die dit willen, kunnen in januari hun kinderen tussen 5 en 11 jaar laten vaccineren in Bobbejaanland. Het agentschap Zorg en Gezondheid heeft alle uitnodigingen ondertussen per post verstuurd. Je vindt de uitnodiging ook online terug op www.myebox.be. Je kan de eBox van je zoon of dochter activeren via de KidsID. De vaccinatie is ook voor kinderen geen verplichting.
 
Olenaars ouder dan 18 jaar worden in januari ook uitgenodigd voor hun booster vaccinatie in Bobbejaanland. Je krijgt enkel een uitnodiging als de intervalperiode verstreken is na je vorige prik.
 
Heb je nog vragen over je uitnodiging? De uren van het callcenter zijn uitgebreid. Vanaf 3 januari kan je elke werkdag tussen 9.00 en 16.00 uur terecht op 014 80 09 80. Deze week is het callcenter gesloten, maar je kan je afspraak eenvoudig online boeken.
 
Ben je ziek? Verzet tijdig je afspraak voor vaccinatie. Als je een afspraakcode hebt ontvangen, kan dit online.
 
De boostercampagne loopt bijzonder goed in onze eerstelijnszone. In totaal kreeg al bijna 50% een boosterprik. Daarnaast zijn er ondertussen uitnodigingen vertrokken naar het grootste deel van onze inwoners.
 
Gepubliceerd op donderdag 30 dec 2021 om 09:35

Thema's