Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

vast bureau

Het vast bureau is het uitvoerend orgaan van het OCMW en is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur. Het bestaat uit dezelfde personen als het college van burgemeester en schepenen. De burgemeester is van rechtswege voorzitter van het vast bureau en de schepenen zijn van rechtswege leden van het vast bureau.

De besloten vergaderingen hebben wekelijks plaats op donderdag.

Overzicht van besluiten

Een overzicht van de besluitenlijst vind je op olen.meetingburger.net/vabu

Beslissingen die we mogen vrijgeven, kan je inkijken bij het team Administratie. Maak hiervoor eerst een afspraak via administratie@olen.be.

Klacht tegen besluiten

Meer info over klachten indienen bij de toezichthoudende overheid vind je op https://lokaalbestuur.vlaanderen.be/klachtenwegwijzer.

LCP