Gemeente Olen

Jeugdhuis Den Joc

Jeugdhuis Den Joc is een plaats waar iedereen vanaf 14 jaar welkom is om iets te drinken, film te kijken, naar optredens of andere feestjes te komen of gewoon gezellig samen te zijn. Elke eerste vrijdag van de maand (behalve in juli, augustus en september) organiseren we onze ‘First Friday’. Dan kan je telkens genieten van de optredens van drie bands.

Elk jaar vindt op de eerste zaterdag van september Skatefest plaats op domein Teunenberg. Dit is een muziekfestival gecombineerd met een overdekt skatepark. Zowel muziekliefhebbers als skaters kunnen zich hier dus volledig uitleven.

Voor vijf euro ben je de trotse bezitter van een lidkaart van ons jeugdhuis. Je geniet dan van kortingen of gratis inkom op onze activiteiten, je krijgt twee gratis drankjes op je verjaardag,...

Heb je zin om te tappen in het jeugdhuis, te helpen op een van onze activiteiten of zelf iets te organiseren? Dat kan vanaf 16 jaar. Gewoon even je naam doorgeven aan de tapper van dienst of een mailtje sturen.

Jeugdhuis Den Joc beschikt tevens over een goed uitgerust zaaltje dat je kan huren. Dit is de ideale plaats voor feestjes en vergaderingen. Er bestaan verschillende huurformules, dus voor meer info neem je best eens contact op. Tenslotte hebben we nog een zelfgemaakte tapremork, genaamd Lorkske. Je kan hem huren voor barbecues, tuinfeestjes,...

Nieuwsgierig en zin om eens langs te komen? Den Joc is op vrijdag en zaterdag altijd open vanaf 19.00 uur en op zondag van 14.00 tot 23.00 uur.

Jaarlijks terugkerende activiteiten

  • Skatefest (eind augustus of begin september)

Locatie

adres
Dorp 48 A2250 Olen
Terug naar verenigingengids
foto

Contact

naam
Lander Delien
adres
Heiblokken 262250 Olen
tel.
0476 40 97 53
website
website
e-mail
e-mail
LCP