Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Ferm Olen-Sint-Martinus

Ferm komt tegemoet aan wat vrouwen vandaag vooral willen. Meer balans in het leven, minder zorgen, meer vrije tijd. Vrouwen van Ferm zien geen toekomst in verzuring maar gaan voluit voor ‘verzoeting’. Ze werken liever mee aan een warme samenleving waar plaats is voor verschil. Maar laten ook hun stem horen wanneer het nodig is. Ferm zorgt voor meerwaarde in het leven van mensen.

Ferm Sint-Martinus in Olen-Centrum telt 95 leden en een bestuursploeg van een 10-tal vrijwilligers. De werking van de lokale groep wordt ondersteund door een heel team van beroepskrachten.

Bij Ferm Sint-Martinus in Olen-Centrum vinden vrouwen een boeiend en afwisselend aanbod aan activiteiten. Fijne ervaringen en inspirerende ontmoetingen, een echte adempauze tussen alle dagelijkse beslommeringen door. Ze vinden er een netwerk dat hen draagt en, als ze er zin in hebben, ook kunnen helpen dragen. Ferm heet alle vrouwen van Olen en de brede regio hartelijk welkom.

Jaarlijks terugkerende activiteiten

  • algemene ontmoetingsavonden
  • uitstappen
  • fietsen (van half april tot half september elke donderdagavond)
  • Move your Body, soft zumba op leuke muziek(elke dinsdag 20.00 -21.00 uur)
  • Hippe workshops

Locatie

e-mail
e-mail
website
website
Terug naar verenigingengids
foto Ferm

Contact

naam
Tine Symoens
adres
Brigandsstraat 122250 Olen
tel.
0473 52 61 54
website
website
e-mail
e-mail
LCP