Gemeente Olen

KVLV Olen Sint-Martinus

Een beweging met 109.000 leden, een beweging gedragen door bijna 13.000 bestuursleden, dat is KVLV. In heel Vlaanderen zijn we aanwezig. De verscheidenheid van leden, leeftijden, beroepen, opleidingsniveau en vorming, gezinssituatie en maatschappelijke betrokkenheid maakt KVLV tot een unieke beweging waarin vrouwen elkaar vinden over alle verschillen heen.

De bestuursleden zijn de dragers van de beweging, het zijn de plaatselijke motoren die het bewegingsleven mogelijk maken. Zij worden ondersteund en geïnspireerd door beroepskrachten om samen beweging uit te bouwen. De ruim 10.000 Agravrouwen (actieve boerinnen en tuiniersters) nemen een bijzondere plaats in in het geheel.

KVLV heeft een breed draagvlak in 1.000 afdelingen in heel Vlaanderen. Hier wordt KVLV gemaakt met als kloppend hart een bestuursploeg van vrijwilligers. Vanuit het afdelingsbestuur is er een vertegenwoordiging in het gewestbestuur en van hieruit ook weer in het provinciaal bestuur. Vanuit elke provincie is er één vertegenwoordigster in het nationaal bestuur. KVLV-Agra heeft er eveneens een vertegenwoordigster. De werking van de beweging wordt ondersteund door een heel team van beroepskrachten.

Jaarlijks terugkerende activiteiten

  • vier algemene vergaderingen met koffie
  • reizen
  • fietsen (van mei tot einde september op donderdagavond)
  • bijeenkomst van de kinderen en kleinkinderen van de leden
Terug naar verenigingengids
foto logo kvlv

Contact

naam
Tine Symoens
adres
Brigandsstraat 122250 Olen
tel.
0473 52 61 54
website
website
e-mail
e-mail
LCP