Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Olense Kunstkring 2000

OK2000 is een groeiende vereniging, die vandaag bestaat uit 4 bestuursleden, 33 actieve leden en 9 steunende leden. Wij willen ons allemaal op een kunstzinnige manier uiten in verschillende vormen van beeldende kunst.

De boodschap die het bestuur naar elk lid wil uitsturen is, dat het enthousiasme, het plezier in schilderen, beeldhouwen,... kansen creëert tot interessante ontmoetingen over de boeiden resultaten van ieders werk.

Schilderen, tekenen, beeldhouwen,... is voor de leden van onze kring een proces van voortdurend keuzes maken, grenzen verleggen, afstand scheppen en vooral verbindingen ontdekken. Dat ontdekken van verbanden en banden is een van de belangrijkste gegevens, niet alleen voor het experimenteren en creëren van iets moois. Niet alleen voor onze leden onderling maar ook voor de toeschouwer.

We trachten ook zoveel mogelijk verbindingen te maken met mensen buiten Olen die de microbe te pakken hebben. Zo hebben we onder andere leden uit Retie, Kasterlee, Geel, Mol en Lommel. Vriendschap en openheid zijn heel belangrijk en verbinden als een rode draad alle elementen in onze groeiden kring.

De Olense Kunstkring is er heel fier op om reeds 9 jaar een bloeiende, groeiende kunstkring te zijn in een dorp van bijna 12.000 inwoners.

Jaarlijks terugkerende activiteiten

Als groep proberen we elk jaar een drietal tentoonstellingen te houden, ook buiten Olen.

Terug naar verenigingengids
foto logo

Contact

naam
René Jaques
adres
Zurkelberg 192250 Olen
tel.
0472 53 19 78
e-mail
e-mail
LCP