Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Landelijke Gilden Olen

De Landelijke Gilden Olen is een plaatselijke afdeling van de Landelijke Gilden. Dit is een vereniging van mensen met een warm hart voor het platteland. Je kan er terecht voor allerlei activiteiten voor zowel leden als niet-leden.

De Landelijke Gilden Olen organiseert informatieve activiteiten over onder andere zaken met een landelijk karakter (bijvoorbeeld waterzuivering in landelijke gebieden), culturele activiteiten door deelname aan diverse cursussen (tuinonderhoud, snoeien, computergebruik) en ontspannende activiteiten zoals wandel- en fietstochten.

Vaak slaan afdelingen de handen in elkaar en organiseren ze activiteiten over de gemeentegrenzen heen. Een hele zomer lang kun je met Landelijke Gilden het Vlaamse platteland verkennen. Weer of geen weer, er valt altijd wel wat te beleven.

Terug naar verenigingengids
foto logo

Contact

naam
Marc T'Syen
adres
Halfhuis 102250 Olen
tel.
0476 87 01 09
website
website
e-mail
e-mail
LCP