Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Takeda Ryu Sobukan Olen

Takeda Ryu is een gevechtskunst in de traditie van de Japanse samurai. Je leert zowel gewapend als ongewapend vechten in verschillende disciplines (Aikido, Iaido, Jodo, Jukempo, Kendo en jujitsu). Deze disciplines vormen samen een complete vechtstijl, wat ze een heleboel waarde en mogelijkheden geeft. De training verloopt volgens de oude methode met Kata, Randori en Shiai (formele oefening, vrije oefening en wedstrijd).

De doelstelling van de Takedaschool is mensen te ontwikkelen die alle uitdagingen, niet alleen in gevechtssituaties, maar ook in het dagelijks leven tegemoet gaan met een waakzame geest, een gezond lichaam, een sterke wil, een positieve levensingesteldheid, tolerant denken en welwillend handelen.

Jaarlijks terugkerende activiteiten

  • verschillende internationale stages

Locatie

adres
Dojo sporthal, P. Verhaertstraat 72250 Olen
Terug naar verenigingengids
foto

Contact

naam
Tom Laenen
tel.
0473 86 58 04
website
website
e-mail
e-mail
LCP