Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Krisann

Krisann is een actiecomité dat in 1993 werd opgericht. Het comité van Krisann probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vzw Sofhea (Sociaal fonds voor hematologische aandoeningen), dat onder leiding staat van medisch beheerder professor Marc Boogaerts van het UZ Leuven. Zij gaan samen de strijd aan tegen kwaadaardige bloedziekten zoals leukemie, lymfeklierkanker en beenmergkanker.

Het ingezamelde geld dient als financiële tussenkomst als patiënten de hoge kosten van hun therapie niet kunnen dragen. Anderzijds helpt het ook mee aan de uitbouw van een internationale donorenbank. En tot slot wordt het geld ook ingezet voor het wetenschappelijk onderzoek in verband met navelstrengbloedbank en stamcelonderzoek.

Jaarlijks terugkerende activiteiten

 

  • gastronomische eetdag (eerste zaterdag van februari)
  • familierestaurant

Voorzitter

naam
Lisette Boeckx
adres
Krentzen 342250 Olen
tel.
014 22 26 48
gsm
0496 74 90 17
e-mail
e-mail
Terug naar verenigingengids
LCP