4de Jasmindi kwis

  • vr 7 oktober 2022 van 20:00 tot 23:30
Zaal Boekelheem
Met veel enthousiasme kondigen we onze 4de Jasmindi quiz aan!!!
Praktisch:
- Inkom: 25 euro per ploeg, je kan het geld overschrijven op rekeningnummer BE57 7333 3420 4335, met vermelding van de ploegnaam + emailadres + "Jasmindi quiz"
Je kan inschrijvingen door een mailtje te sturen naar annbossche@hotmail.com. (De inschrijving is definitief wanneer aan de overschrijving van 25 € voldaan is)
Deze 4de quiz is een C/D quiz met o.a. onderwerpen zoals lifestyle, streetart, sport, 10 voor Taal, natuur, culinair, cultuur, Belgische geschiedenis.... muziek associatie ronde, themaronde, 1-2-3 superronde, rode draad doorheen de ganse quiz... zelfs een joker inzetten behoort tot de mogelijkheden om je score een extra boost te geven!
Elke deelnemer kan na de quiz een prijs kiezen uit onze ruime prijzentafel.
Kom mee doen en win 1 van de waardevolle en mooie prijzen!
Heel graag tot dan!

Deze quiz is ten voordele van een lokaal project in India. Dat project zet zich in om mensen uit India die zelfstandig aan de slag willen gaan, financieel te ondersteunen door o.m. het organiseren van een quiz. Het uiteindelijke doel is om hen ter plaatse, in hun eigen leefomgeving, te ondersteunen bij het opstarten van een eigen zaak waardoor zij zelf in hun onderhoud kunnen voorzien en hun familie een behoorlijke levensstandaard kunnen bieden.

Locatie

Zaal Boekelheem
Stationsstraat 3 , 2250 Olen

Prijs

  • Basistarief 25

Leeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar