Vind makkelijk vrijwilligerswerk via het online platform

Dankzij een nieuw online platform wordt het nog eenvoudiger om een vrijwilligerstaak te vinden die naadloos aansluit bij jouw vaardigheden en interesses.

De Olenaars hebben het hart op de juiste plaats. Dat bewijzen onze meer dan 300 vrijwilligers die zich dagelijks belangeloos inzetten voor onze medemens.

Om de solidariteit en verbondenheid in Olen nog verder te versterken, hebben we samen met onze partner Give a Day een eigen vrijwilligersplatform gelanceerd. Dankzij dit platform wordt het nog eenvoudiger om een vrijwilligerstaak te vinden die naadloos aansluit bij jouw vaardigheden en interesses.

Hoe werkt dit voor jou als vrijwilliger?

Of je nu al jaren actief bent als vrijwilliger of dat je de eerste stappen gaat zetten: iedereen kan zich op enkele minuten tijd inschrijven als vrijwilliger op www.olen.be/vrijwilligerswerk.

Duid je voorkeuren, interesses en locatie aan en de vrijwilligersmatcher doet de rest. Je krijgt onmiddellijk een overzicht van lokale vrijwilligersactiviteiten die jou op het lijf geschreven zijn. Eenmaal je de perfecte activiteit hebt gevonden is het heel simpel om je kandidaat te stellen.

Ben je met jouw vereniging of organisatie op zoek naar vrijwilligers?

Olense verenigingen of organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers kunnen zich vanaf 1 december registeren op www.olen.be/vrijwilligerswerk. Maak daarna eenvoudig een profiel aan en plaats je vacature op het platform.

Ook de werving van vrijwilligers kan je makkelijk digitaal regelen. Kers op de taart: elke maand is er een vrijblijvende webinar die je leert hoe je je vrijwilligers beter kan ondersteunen en waarderen.

Start… nu!

Ontdek het nieuwe platform

Gepubliceerd op maandag 22 nov 2021 om 00:00