Vrijetijdsactiviteiten in schoolvakanties

Inhoud

Tijdens schoolvakanties kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar - in de zomer bij uitbreiding van 4 tot 15 jaar - deelnemen aan een gevarieerd activiteitenprogramma.

Programmabrochure

Je kan alles nog eens rustig en meer uitgebreid doornemen in de brochure die we een tijdje vooraf publiceren. Wil je graag een papieren versie ontvangen? Stuur dan een mail naar vrije.tijd@olen.be.

Bekijk de vakantiebrochure2,1 Mb(pdf)

Aanbod in regio Neteland

De gemeenten van Neteland hebben zowel apart als een gezamenlijk aanbod. Benieuwd wat Neteland je te bieden heeft? Kijk dan op www.uitinneteland.be.

Voor- en naopvang

Je kan bij KIKOEN Olen  terecht voor dagopvang of opvang voor- en na de activiteit (sportkampen in de sporthal en speelpleinwerking), inschrijven via I-school.

Inschrijven

Schrijf je online in via TicketGang of aan het loket van Vrije Tijd.

Als je online inschrijft, maak je best op voorhand een gezinsaccount aan. Je hoeft niet voor elke vakantie een nieuwe account aan te maken. Als je je login-gegevens vergeten bent, neem je best contact op met Vrije Tijd.

Prijs

De deelnameprijs verschilt naargelang de activiteit en staat steeds in de brochure vermeld.

Kinderen met een vrijetijdspas krijgen 50% korting op de vrijetijdsactiviteiten van Vrije Tijd. 

Foto's

Tijdens de activiteiten worden sfeerfoto's genomen. Deze foto's komen mogelijke op de website, sociale media of op drukwerk van het lokaal bestuur Olen. Als je dit niet wil, kan je het ingeven in je gezinsaccount bij de info over je kinderen. Je mag er ook steeds de animatoren over aanspreken, dan zal Vrije Tijd dit aanpassen in je account en houden we er rekening mee.

Gerelateerde items