Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Vzw Keizer Karel Olen

Logo vzw Keizer Karel

Ter gelegenheid van de viering ‘Keizer Karel 1500-2000’ werd in Olen vzw Keizer Karel Olen opgericht. Deze vzw coördineerde in 2000 alle festiviteiten die georganiseerd werden in dit kader. Zij hadden na dat ene jaar echter nog zo veel energie en ideeën dat ze zijn blijven bestaan.

vzw Keizer Karel is sinds 2012 een gemeentelijke vzw die in samenwerking met de gemeente instaat voor de cultuurprogrammatie. Hiervoor ontvangt de vzw Keizer Karel Olen subsidies van het lokaal bestuur van Olen. Een gedeelte van deze subsidies vloeit door naar de lokale verenigingen die meewerken bij de opbouw, versiering, tap,... van de verschillende activiteiten.

Activiteiten

Ticketverkoop

De vzw Keizer Karel Olen programmeert jaarlijks een zeer uitgebreid aanbod aan optredens, voorstellingen, festivals, evenementen,... en dit voor jong en oud. De zomeractiviteiten zijn steeds gratis. Voor de andere voorstellingen en activiteiten moet je wel vooraf tickets kopen. Tickets voor deze activiteiten zijn te koop via de volgende verkooppunten:

  • onthaal gemeentehuis, Dorp 1
  • bibliotheek Olen, Oevelseweg 24
  • Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9

Je kan online ook je tickets reserveren via www.keizerkarelolen.be

Nieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in de activiteiten die vzw Keizer Karel organiseert en wil je het laatste nieuws in je eigen mailbox ontvangen? Dan kan je je aanmelden via het E-loket om de digitale nieuwsbrief te ontvangen.

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP