Welke activiteit zie jij volgend jaar in de schoolvakantie graag op de planning staan?

In onze poll vragen wij naar jouw mening over een bepaald onderwerp. Deze maand komen we graag te weten van welke activiteiten jouw bengel droomt.

Tijdens schoolvakanties kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar deelnemen aan een gevarieerd activiteitenprogramma. In de zomer is er een aanbod voor kinderen tot en met 15 jaar. Onze medewerkers doen elk jaar hun best om in de leefwereld van de kinderen op zoek te gaan naar inspiratie voor het aanbod. 

Het programma voor dit jaar ligt vast, maar we zijn heel benieuwd wat onze jongste inwoners volgend jaar graag op de planning zien staan. Waar droomt jouw kind van? Welke activiteit of workshop zou hij of zij graag aan bod zien komen? En wat vind je in het algemeen van het zomeraanbod?

Laat jouw stem ten laatste op maandag 12 juni horen. Onder alle inzendingen verloten we een Olense cadeaucheque die je kan gebruiken bij onze lokale handelaars.

Breng jouw stem uit.

Onze poll van vorige maand: Doet jouw straat iets leuks dit jaar?

Vorige maand vroegen we of jouw straat een straatfeest organiseert en hoe jij hier tegenover staat. Mieke Geboes is de winnaar van de cadeaucheque van mei. Zij krijgt een bericht om haar cheque te komen ophalen in het gemeentehuis of sociaal huis.

Gepubliceerd op donderdag 25 mei 2023 om 08:02