Word animator op het speelplein

Inhoud

Vanaf het jaar dat je 16 jaar wordt kan jij ook animator worden. Heb jij frisse ideeën en een gezonde dosis verantwoordelijkheid om er een spetterende zomervakantie in elkaar te steken? Dan bij jij de animator die we zoeken om het speelplein verder uit te bouwen.
 

Animator worden betekent...

... nieuwe vrienden maken

De groep animatoren van speelplein Olefant is groot, hecht en open om elk jaar weer nieuwe animatoren te verwelkomen. Door de intense samenwerking op het plein en ontspannende activiteiten buiten de speelpleinuren, ontstaan vriendschappen voor het leven.

... bijleren

Op het plein sta je er niet alleen voor: je wordt begeleid door de hoofdanimatoren en de animatoren met net dat ietsje meer bagage. Je kan bij hen terecht met al je vragen en eventuele problemen. Nieuwe animatoren worden in aanloop naar de zomer geïnformeerd en tijdens de zomer krijgen ze ondersteuning van Thijs, Michiel en Yane. Naast de kennis uit ervaring op het speelplein kan je ook een cursus animator of verdere vorming volgen bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk of een andere externe organisatie. De kosten van deze cursus kan je (gedeeltelijk) terugkrijgen via de gemeentelijke vormingssubsidie.

... mee beslissingen nemen

Jouw mening telt. Als animator kan je actief mee beslissen over de werking en de toekomst van speelplein Olefant. Hiervoor kan je je tijdens het jaar engageren in een werkgroep of de kerngroep.

... wat bij verdienen

Omdat we weten dat spelen zwaar werk is, krijg je als animator bij speelplein Olefant een vrijwilligersvergoeding.

Wil jij misschien ook animator worden bij speelplein Olefant? Neem dan contact op Vrije Tijd. De medewerkers geven je kort wat informatie , maar brengen je vooral in contact met een animator die jou alles kan vertellen over onze werking zodat je weet wat te verwachten tegen de zomer.