Word animator op het speelplein

Inhoud

Wanneer je 16 jaar bent, kan je ook animator worden. Heb jij frisse ideeën en een gezonde dosis verantwoordelijkheid om er een spetterende zomervakantie in elkaar te steken? Dan ben jij de animator die we zoeken om het speelplein verder uit te bouwen.
 

Animator worden betekent...

... nieuwe vrienden maken

De groep animatoren van speelplein Olefant is groot, hecht en open om elk jaar weer nieuwe animatoren te verwelkomen. Door de intense samenwerking op het plein en ontspannende activiteiten buiten de speelpleinuren, ontstaan vriendschappen voor het leven.

... bijleren

Op het plein sta je er niet alleen voor: je wordt begeleid door de hoofdanimatoren en de animatoren met net dat ietsje meer bagage. Je kan bij hen terecht met al je vragen en eventuele problemen.

Wist je dat...

je een cursus animator kan volgen bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk of een andere externe organisatie? De kosten van deze cursus kan je (gedeeltelijk) terugkrijgen via de gemeentelijke vormingssubsidie.

Meer info over de subsidie

Meer info over de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

... mee beslissingen nemen

Jouw mening telt. Als animator beslis je mee over de werking en de toekomst van speelplein Olefant. Hiervoor kan je je tijdens het jaar engageren in een werkgroep of de kerngroep.

... wat bij verdienen

Omdat we weten dat spelen zwaar werk is, krijg je als animator bij speelplein Olefant een vrijwilligersvergoeding.

Hebben we je overtuigd?

Stel je dan kandidaat via het vrijwilligersplatform 'Give a Day'.

Stel je kandidaat via Give a Day

Zit je nog met vragen en wil je graag eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met onze medewerkers van Vrije Tijd. Zij brengen je in contact met een animator die jou alles vertelt wat je moet weten. 

Mail Vrije Tijd