Word UiTPAS-partner

Inhoud

Vanaf januari 2023 starten we in onze gemeente met de UiTPAS. We sluiten samen met de Neteland-gemeenten aan bij de UiTPAS regio Kempen. Zo willen we Olenaars aanmoedigen om het vrijetijdsaanbod te verkennen en hieraan deel te nemen. 

Wat is de UiTPAS? 

De UiTPAS is een voordeelkaart voor iedereen. Met deze kaart willen we iedereen aanmoedigen om deel te nemen aan sport, cultuur en vrije tijd. Met een UiTPAS worden jouw activiteiten nóg aantrekkelijker en goedkoper voor mensen met een beperkt budget.

Welke voordelen heeft UiTPAS voor jouw leden?

Ze krijgen 25 punten bij een lidgeld van één jaar. Daarnaast sparen ze bij elke activiteit punten. Die punten kunnen ze omruilen voor korting, een geschenkje of een ander voordeel. Deelnemers met een beperkt budget krijgen bovendien 80% korting. De activiteiten en voordelen in onze buurt vind je op www.uitpaskempen.be. De activiteiten en voordelen in heel Vlaanderen vind je op www.uitpas.be.

Welke voordelen heeft UiTPAS voor jouw vereniging?

  • Je bereikt een groter publiek. Jouw activiteiten komen op verschillende kanalen binnen UiTPAS Kempen en daarbuiten.
  • Je verlaagt de drempel om aan jouw activiteiten deel te nemen. Een open vereniging voor iedereen.

De werking in Olen

Mensen met een beperkt budget betalen maar 20% van de prijs wanneer ze deelnemen aan activiteiten van UiTPAS. Dat betekent dat zij 80% korting krijgen. Deze korting hoef jij niet alleen ten laste te nemen. Neteland betaalt de helft van de gegeven korting aan jou terug. De andere helft is voor jouw vereniging. Zo doen we samen aan een solidaire kostendeling.

Ben jij een erkende Olense vereniging?

Dan wordt de korting volledig gecompenseerd, de helft door Neteland en de andere helft door het lokaal bestuur Olen. Daarnaast voorziet het lokaal bestuur Olen een financiële tegemoetkoming voor jou wanneer je interessante omruilvoordelen aanbiedt.

Meer info

Heb je interesse of wil je meer informatie over aansluiten bij UiTPAS? Neem dan contact op met Vrije Tijd.