Zaal Komie Geire

Inhoud

De zalen van Komie Geire zijn geschikt voor privéfeesten, sociale en privé-evenementen, lezingen, infoavonden, opleidingen en workshops. Commerciële verhuring is enkel mogelijk op avonden, tijdens de weekends en feestdagen (met uitzondering van koffietafels). Activiteiten die Komie Geire vastlegt, hebben voorrang.
Opgelet: Vanaf maandag 6 mei wordt de Herentalseweg grondig gerenoveerd. Het lokaal dienstencentrum zal zeker tot september niet bereikbaar zijn via de Herentalseweg. Vanaf september zal Komie Geire beperkt bereikbaar zijn langs deze weg. Als alternatieve parking gebruik je best de blauwe parkeerzones aan het dorpsplein en in de Sint- Maartensstraat. Houd hiermee rekening bij een eventuele reservatie.

Adres

Herentalseweg 1

Zalen

Je kan de grote zaal, de cafetaria en het vergaderlokaal apart huren. Er is ook een uitgebreide keuken die je in combinatie met een andere zaal kan huren.

Zaal bekijken?

Wil je de zaal bekijken of heb je vragen over de uitrusting? Bel met de verhuurverantwoordelijke: 0499 76 17 18. Zij weten alles over het aantal beschikbare stoelen, tafels, servies, glazen, drank,...

Hoe reserveren?

Vraag je reservatie aan via Ticketgang of aan het onthaal van het sociaal huis. De medewerkers van Komie Geire nemen geen reservaties aan. Zij verwijzen je door naar het sociaal huis.

  • Je kan ten vroegste één jaar vooraf je reservatie aanvragen
  • Na goedkeuring ontvang je een schriftelijke bevestiging.

Hoe annuleren?

Annuleren kan via Ticketgang tot één maand voor de gereserveerde datum. Niet of laattijdig geannuleerde reservaties worden steeds aangerekend.

Vragen of problemen tijdens de verhuur?

Tijdens de verhuur kan je met je vragen en problemen terecht bij de verhuurverantwoordelijke: 0499 76 17 18.

Prijs

De tarieven vind je terug in het tarievenreglement. 

Je betaalt de huur en de waarborg op voorhand. Na de activiteit ontvang je nog een factuur met de eindafrekening. Het OCMW van Olen maakt de facturen op. Je kan enkel via overschrijving betalen.

Tarievenreglement Komie Geire169,3 Kb(pdf)

Tarievenreglement gebruik van dranken bij verhuur van Komie Geire183,9 Kb(pdf)

Regelgeving

Als je de zaal huurt, verwachten we dat je de afspraken in het verhuurreglement kent en deze respecteert.

Verhuurreglement Komie Geire269,7 Kb(pdf)

Enkele aandachtspunten:

  • Het organiseren van fuiven en vaten is niet toegestaan.
  • Overnachten in Komie Geire kan niet.
  • Omwille van de brandveiligheid is het niet toelaten om tenten, vuurkorven of barbecues te plaatsen naast het gebouw of op de parking.
  • De parking is openbaar domein en mag enkel gebruikt worden als parking.
  • Eventuele foodtrucks moeten op de parking staan.

Reglementen – verhuur infrastructuur en feestmateriaal