Zaal Komie Geire

Inhoud

De zalen van Komie Geire zijn geschikt voor privéfeesten, sociale en privé-evenementen, lezingen, infoavonden, opleidingen en workshops. Commerciële verhuring is enkel mogelijk op avonden, tijdens de weekends en feestdagen (met uitzondering van koffietafels). Activiteiten die Komie Geire vastlegt, hebben voorrang.

Adres

Herentalseweg 1

Zalen

Je kan de grote zaal, de keuken, de cafetaria en de vormingsruimte apart huren. 

Hoe reserveren?

Vraag je reservatie aan via Ticketgang of aan het onthaal van het sociaal huis. De medewerkers van Komie Geire nemen geen reservaties aan. Zij verwijzen je door naar het sociaal huis.

  • Je kan ten vroegste één jaar vooraf je reservatie aanvragen
  • Na goedkeuring ontvang je een schriftelijke bevestiging.

Hoe annuleren?

Annuleren kan via Ticketgang tot twee weken voor de gereserveerde datum. Niet of laattijdig geannuleerde reservaties worden steeds aangerekend.

Prijs

De tarieven vind je terug in het retributiereglement. 

Je betaalt de huur en de waarborg op voorhand. Na de activiteit ontvang je nog een factuur met de eindafrekening. Het OCMW van Olen maakt de facturen op. Je kan enkel via overschrijving betalen.

Tarievenreglement Komie Geire168,1 Kb(pdf)

Tarievenreglement gebruik van dranken bij verhuur van Komie Geire183,9 Kb(pdf)

Regelgeving

Het gebruik van de zalen van Komie Geire is verbonden aan een verhuurreglement en dit moet gekend zijn bij de gebruikers. 

Verhuurreglement Komie Geire255,9 Kb(pdf)

Contact

Voor alle praktische regelingen kan je terecht bij de verhuurverantwoordelijken Mildred Heylen en Christel Pluys op het nummer 0499 76 17 18.

 

 

 

Reglementen – verhuur infrastructuur en feestmateriaal