Zonder Zwerfvuil Straat

Trommel je buren op om ook van jouw straat een "zonder zwerfvuil straat" te maken en win een frietkot voor jouw straat.

Een nette straat zonder zwerfvuil, dat is waar Kempenaren van houden. Dit was te merken aan het succes van de ‘zonder zwerfvuil straat’-wedstrijd de voorbije jaren. Een groot aantal ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches dook op achter de Kempense ramen.

Vorig jaar kon je voor het eerste jaar inschrijven met je volledige straat. Meer dan 100 straten met bijna 2.500 Kempense gezinnen namen deel. Een recordaantal! Daarom wordt deze wedstrijd ook dit jaar herhaald. Hoe meer affiches er in de straat opduiken, hoe krachtiger het signaal dat zwerfvuil écht niet kan. Trommel dus je buren op om ook een affiche achter het raam te hangen. Wie weet winnen jullie wel een frietkot voor jouw straat.

Hoe doe je mee aan de wedstrijd?

  • Maak zoveel mogelijk buren warm om deel te nemen en duid 1 contactpersoon aan.
  • Schrijf je straat en de deelnemende huizen ten laatste op 9 januari in via het e-loket op iok.be/zonderzwerfvuilstraat.
  • IOK stuurt de ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches naar de contactpersoon uit jouw straat
  • Hang de affiche op een zichtbare plaats in elk ingeschreven huis en laat ze hangen tot 31 maart. Onaangekondigde controles gaan na of de affiches overal nog hangen.
  • Een onschuldige hand trekt drie winnaars. Deze straten mogen op een zelfgekozen dag een frietkot in hun buurt verwachten.

Bekijk het volledige wedstrijdreglement op www.iok.be.

Gepubliceerd op woensdag 24 nov 2021 om 00:00